Quarantaine Netflix kijktips!

Sinds het Corona virus, zijn we meer aan huis gekluisterd. We werken vanuit huis en de overige beperkingen die zijn opgelegd, zorgen er voor dat we meer tijd over houden en deze wordt door velen besteed met Netflixen! Met deze Quarantaine Netflix kijktips, verveel jij je geen moment!

Wij hebben dan een ook een aantal leuke, bouw gerelateerde, Netflix series voor je op een rijtje gezet!

8 Netflix kijktips

 1. The World’s Most Extraordinary Homes
  In deze documentairereeks reizen de architect Piers Taylor samen met de actrice en huizenfanaat Caroline Quentin de hele wereld over om prachtige en bijzondere huizen te bezichtigen.
 2. Interior Design Masters
  Aspirant-interieurontwerpers transformeren diverse ruimtes naar een prachtig resultaat en dit alles terwijl ze strijden om een topcontract bij een chic hotel in London.
 3. Horror Homes (Sinds 31/5/2020 niet meer te zien op Netflix)
  Een documentairereeks waarin droomhuizen veranderen in nachtmerries als schimmels, maden, natuurrampen en andere ongemakken hun intrek nemen.
 4. Cabins in the wild
  Ingenieur Dick Strawbridge en ambachtsman Will Hardie bezoeken 8 unieke hutten die zijn gebouwd voor een pop-uphotel in Wales. Zelf bouwen ze hut nummer 9.
 5. Stay here
  vastgoedexpert Peter Lorimer en Designer Genevieve Gorder laten verschillende huiseigenaren zien hoe ze van hun tijdelijke huurwoning een winstgevend juweeltje kunnen maken.|
 6. Amazing interiors
  Maak kennis met deze excentrieke huiseigenaren wiens ogenschijnlijk gewone huizen vol verrassingen zitten, van een achtbaan in de achtertuin tot een binnenaquarium.
 7. Tiny House nation
  Presentator John Weisbarth en expert Zack Giffin reizen door de Verenigde Staten en helpen gezinnen zich voor te bereiden op de ‘tiny‘ levensstijl en met het bouwen van hun mini-huizen.
 8. Lego House: Home of the Brick
  Deze documentaire gaat over de 7 jaar durende bouw van het Lego House in Denemarken. Een huis van 12.000 m2 dat gebouwd is met 25 miljoen! LEGO-steentjes.

Genoeg te zien in deze quarantaine tijd.

Wat is jouw favoriete Netflix serie op dit moment?