Over ons

Over ons: Rond 2001 is Martijn Wittmer begonnen met timmerwerk en al vrij snel groeide hij door naar een zelfstandig bedrijf, dat meer deed dan alleen timmerwerk.

In 2016 heeft hij besloten om diverse krachten te bundelen en in 2019 is dit uitgegroeid tot Fast-Works B.V. Inmiddels ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden wij diverse mooie projecten. Kortom wij zijn er voor u, als mens & bedrijf in deze maatschappij.

Meer over ons

Fast-Works B.V. is actief in algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Wij verrichten bouwwerkzaamheden in de nieuwbouw en utiliteitsbouw, alsmede het verrichten van renovaties en onderhoud.

Met ons persoonlijk contact verbinden wij ons met u. Door mee te denken en soms outside the box te denken, zijn wij samen 1 met u, als klant en leverancier.

Wij zijn een gerenommeerd aannemer in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) en zetten onze kennis en kunde ook ver daarbuiten in. Onze transparante manier van werken, zorgt er voor dat wij ons onderscheiden van anderen en dit alles resulteert erin dat wij werk leveren van hoge kwaliteit, want klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1.

Elke dag leren wij nog van elkaar en dat maakt ons sterk en trots op wie wij zijn en wat wij doen.

Contact

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.
Telefonische bereikbaarheid kantoor:
Ma – Vrij 09.00- 17:00
+31 (0)85 – 08 01 097

info@fast-works.nl

Bezoek- en postadres:
Leeuwenhoekstraat 114
2652 XL Berkel en Rodenrijs

Fast-Works B.V. Gedreven door kwaliteit

Samen bouwen wij een betere toekomst voor iedereen!

Didy Wittmer

Didy Wittmer

Directie secretaresse
Martijn Wittmer

Martijn Wittmer

Directeur