De website www.fast-works.nl, de Fast-Works nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Fast-Works B.V. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelte daarvan openbaar te maken, te kopieren, of op te slaan, zonder voorafgaande (schriftelijke) toestemming van Fast-Works B.V. (zoals o.a. afbeeldingen van producten, projecten, foto’s van modellen, logo’s en teksten)

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door Fast-Works B.V. met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Fast-Works B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving, door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Fast-Works B.V., welke geen eigendom zijn van Fast-Works B.V.Deze links zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Fast-Works B.V. kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Aanbiedingen

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke (type)fouten en kunnen tussentijds wijzigen. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.