Totaal onderhoud

Voor onze opdrachtgevers voeren wij al het totaal onderhoud uit. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit; particulieren, bedrijven, beheerders, instellingen, investeerders, woningcoöperaties, gemeente en overheden.

Met zorg

Fast-Works B.V. is een vakbekwame en betrouwbare partner, die vernieuwend te werk gaat. We besteden zorg en aandacht aan ieder onderhoudsproject, groot/klein, oud of nieuw. Wat we doen moet meer dan goed zijn, niet alleen op de korte termijn, maar zeer zeker ook op de lange termijn.

Samen met onze partners bieden wij een duurzame totaaloplossing voor uiteenlopende onderhoudsopgaven. Hierbij ligt de focus op openheid, vertrouwen en klanttevredenheid.

Wij zijn in staat om onderhoudsprojecten van elke omvang, efficiënt en vakkundig te realiseren.

Onder totaal onderhoud verstaan wij

  • Dagelijks onderhoud
  • Groot onderhoud
  • Mutatieonderhoud
  • Planmatig onderhoud

Belangrijk

Het is van groot belang regelmatig onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren aan uw woning. Dit zorgt er voor dat de waarde van uw woning behouden blijft, maar het voorkomt ook grotere reparaties en dus kosten.

Wist u dat het zelfs in de Woningwet is vastgelegd dat als huiseigenaar u verplicht bent om woningonderhoud te uitvoeren. Zo wordt voorkomen dat woningen verpauperen, zo blijft het aanzicht fijn. En zeg nu zelf, wonen in een wijk die er netjes uit ziet is toch voor iedereen veel prettiger?

Contact

Heeft u binnenkort onderhoudswerkzaamheden en bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner om deze werkzaamheden uit te voeren? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.