Nieuwbouw

Wij beheersen alle aspecten van de bouwwereld voor de nieuwbouw: woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw.

Wij hebben diverse (bouw)teams voor alle fases van uw project, die aangestuurd worden door onze bekwame projectleiders. Door de dynamische samenwerking, werken wij snel en efficient, wat uiteindelijk weer kostenbesparend is.

Voor grote projecten doen wij een beroep op ons netwerk van onderaannemers & partners. Wij hebben bewust gekozen voor betrouwbare onderaannemers uit eigen regio, waarmee wij soms al tientallen jaren samenwerken!

Wij nemen uw nieuwbouw project, of dit nu klein of groot is, uiterst serieus. Uw project is van A tot Z bij ons in goede handen. Vanaf de fundering, werken wij verder tot de metselwerken, tegel- en isolatiewerken, dakwerken en uiteindelijk ook de elektriciteit, sanitair en alle afwerkingen.

Door onze korte lijnen en open en eerlijke communicatie blijven wij nauw in contact met u, om al uw wensen te realiseren.

Contact

Heeft u binnenkort een nieuwbouw project en u heeft hierin nog geen betrouwbare partner gevonden, of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op voor informatie, of een vrijblijvende offerte op maat.

Dit kan op verschillende manieren onder andere, telefonisch en per e-mail.

Telefonische bereikbaarheid kantoor:
Ma – Vrij 09.00- 17:00
+31 (0)85 – 08 01 097

info@fast-works.nl

Bezoek- en postadres:
Leeuwenhoekstraat 114
2652 XL Berkel en Rodenrijs

Fast-Works B.V. Gedreven door kwaliteit

Samen bouwen wij een betere toekomst voor iedereen!