Beton Ciré

Beton Ciré, 10 jaar geleden hoorde je dit zelden, maar tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. De kracht van Beton Ciré zit hem in de ambacht, het creëren van unieke, persoonlijke en vooral huiselijke sferen.

Wat is Beton Ciré

Beton Cire heeft zijn oorsprong in Frankrijk. Het is een cementgebonden stuksoort en heeft een goede hechting. Het beton is water- en schokbestendig, maar dus ook voegloos.

Waterdicht

Door de unieke samenstelling van het beton is het watervast. Hierdoor is het dus ook uitermate geschikt voor badkamers en keukens.

Wat wel belangrijk is om te weten, is dat het water wat erop komt, wel moeten kunnen aflopen. Water mag er dus niet op blijven liggen.

Het Beton Ciré wordt met een speciale, 2 componenten coating, afgewerkt. Schoonmaken met agressieve schoonmaakmiddelen wordt afgeraden, omdat dit de coating kan aantasten.

Voegloos

Ciré is in principe zonder voegen. Voordeel hiervan is, is dat de kans op schimmel ook velen malen kleiner is. Het zorgt er tevens voor dat de muren en vloer gemakkelijker schoon te maken zijn.

Slijtvast

Zoals hiervoor al genoemd is, wordt het met een speciale coating afgewerkt. Deze speciale coating zorgt er niet alleen voor dat de vloer, muur, keukenbladen enz. kras bestendig zijn, maar ook vuil werend en waterafstotend zijn.

Toepassing

Het meest bekende is toch wel de toepassing in de badkamer, op de muren en vloer, maar wist u dat het toepasbaar is in de keuken (als aanrechtblad, of achterwand), op vloeren in slaapkamers, of op meubels aangebracht kan worden. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en dat maakt het een uniek product.

Kleuren

Eigenlijk kan er elke kleur gecreëerd worden, dit doordat er kleurpigmenten worden toegevoegd. De meeste kleuren die wij tegenkomen, zijn de aardetinten en natuurlijk grijs, om de bekende betonlook te creëren.

Beton Ciré is absoluut geen strakke kleur, zoals bij het verven van een muur. In het stukwerk zullen altijd lichte en donkere effecten te zien zijn, want dit is juist het effect van Beton Ciré.

Tot slot

In sommigen situaties is het zelfs mogelijk om over oud tegelwerk heen te stuken. Kortom Beton Ciré geeft u de mogelijkheid om een eigen unieke, persoonlijke sfeer te creëren in bijvoorbeeld uw badkamer, toilet, keuken en slaapkamer!

Contact

Twijfelt u over de toepassing en komt u er niet helemaal uit, of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op, wij kunnen u desgewenst adviseren en een vrijblijvende offerte voor u maken. Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken op 085 – 08 01 097 of per e-mail op info@fast-works.nl