Badkamertegels

Als je een nieuwe badkamer gaat inrichten, of de huidige badkamer gaat renoveren, kom je op een punt dat u de badkamertegels gaat uitkiezen.

Bedenk goed welke uitstraling je wilt. Ga je voor een stijlvolle look, kies dan voor 1 of 2 kleuren tegels.

Soorten tegels

Er zijn verschillende soorten en maten tegels. Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor lichte en een grotere maat tegel. Door de lichte kleuren en de grote oppervlakte van de tegels, lijkt de badkamer groter.

Zorg er voor dat je op de vloer een tegel kiest met slipweerstand. Natte gladde tegels verhogen het risico op uitglijden. Kies voor een tegel met slipweerstand B, of C, om dit risico te verlagen.

Geen badkamertegels

Tegenwoordig is er zelf de mogelijkheid om helemaal geen tegels in de badkamer te hebben. Dit speciale badkamer stukwerk oogt niet alleen rustiger, maar is ook heel makkelijk schoon te houden.

Beton Ciré

Dit speciale stukwerk, wordt ook wel Beton Ciré genoemd. In onderstaand artikel leest u meer over Beton Ciré.

Beton Ciré

Wist je dat wij in sommigen gevallen zelfs over het huidige tegelwerk heen kunnen stuken, dit scheelt een hoop sloopwerk en dus kosten!


Contact

Wil je meer weten over het renoveren van een badkamer met, of zonder tegels?

Fast-Works heeft de expertise om uw badkamer te voorzien van de meest prachtige afwerkingen die nu in omloop zijn.

Wil je graag een offerte, of wellicht meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fast-works.nl of bel met ons op +31 (0)85 – 08 01 097 voor een afspraak.